Met een vriendin naar het centrum

Estimated read time 5 min read

Ik had het geluk dat ik die nacht tussen de twee vrouwen in mocht liggen en na deze opwindend avond was iedereen wel moe dus de ogen gingen bij iedereen al snel dicht. De volgende ochtend werd ik al wel vroeg wakker. Ik lag een beetje om mij heen te kijken en zag mijn heerlijk vrouw nog steeds lag te slapen. Haar vriendin die aan de andere kant van mij lag was ondertussen ook wakker geworden. We waren nog een beetje zachtjes met elkaar aan het na praten wat er gister was gebeurd en toen vroeg ze aan mij of ik haar zo naar huis wilde brengen en maakt haar kerel die ze gister was tegen gekomen wakker. Zachtjes liepen we met zijn drie├źn de kamer uit. In de andere kamer kleden we ons aan. We dronken nog even koffie met elkaar en stapte in de auto. Ik zette eerste de kerel af bij zijn huis en reed daarna door naar het huis van de vriendin.

Ondertussen was mijn vrouw ook wakker geworden en stuurde mij een berichtje waar ik was. Ik stuurde netje terug dat ik haar vriendin naar huis aan het brengen was en dat ik daarna weer naar huis zou komen. Ik kwam aan bij het huis van haar vriendin. Ze vroeg of ik nog even een bakje koffie wilde drinken. Ik wilde ik wel dus stuur mijn vrouw nog een berichtje dat ik met haar vriendin nog een bakje koffie zou drinken en daarna naar huis zou komen. Niet veel later krijg ik een berichtje terug met een foto ze schrijft eronder doe maar rustig aan ik vermaak mij nog wel even. Op de foto was te zien dat ze op bed lag de kerel van die avond daarvoor zag je met zijn hoofd tussen de benen liggen. Ik stuur terug veel plezier en tot straks.

Ik loop naar binnen met haar vriendin en ze vroeg mij of mij vrouw het niet erg vindt dat ik nog even bij haar ben. Ik laat haar de foto zie die mijn vrouw mij net stuurde en zegt tegen haar dat mijn vrouw zich nog wel even vermaakt en dat het dus geen probleem is. Zo praten we met elkaar nog over gisteravond en of ik het niet erg vind dat mijn vrouw nu met een andere man in bed lig. Ik reageer erop dat ik het niet erg vind. We hebben hier duidelijk afspraken met elkaar over gemaakt dat we als die behoefte er is die gewoon kan als we er maar eerlijk over zijn. Ik zeg ook tegen haar dat het wel altijd opwindend is als we later met elkaar er over hebben. Dit maakt ons seksleven wel fijn. Na het eerste bakje koffie vraagt ze of ik nog iets te drinken wil. Ik zeg dat ik nog tegen haar dat ik nog 1 bakje koffie wil en daarna naar huis ga. Ze loopt weer naar de keuken en komt terug met nog een kopje en zegt dat ze even iets anders aan gaat trekken gezien ze nog steeds de kleren aan heeft die ze aanhad toen ze uitging ze zei ik ben zo terug.

Niet veel later komt ze terug ze heeft zich omgekleed alleen ze heeft niet haar normale kleren aangetrokken maar ze komt terug met een kimono in het zwart van kant en daaronder kon je haar borsten zien. Die er gewoon heerlijk uit zien. Ze zijn ongeveer net zo groot als die van mij vrouw een mooi handje vol. En daaronder draagt ze nog wel een zwarte kante string die wel bij de kimono pas. Ze zegt je vrouw ligt nu toch ook nog in bed misschien wil je mij nu volgen naar mijn slaapkamer en zal ik je heerlijk verwennen. Ik twijfel geen moment en loop naar haar toe. Ik geef haar eerste een heerlijke tongzoen en til haar op. We lopen naar de slaapkamer en leg haar zachtjes op bed. Ik ga verder met haar te zoenen soms een beetje plagen tussendoor en merk dat de seksuele spanning verder oploopt.

Als ik langzaam in haar nek begin te zoenen en mijn handen over de kimono haar borsten aanraak merk ik dat haar tepels als er stijf zijn ik masseer deze dan verder ook heerlijk over de kimono heen en ze begint zachtjes hierdoor te kreunen. ik kan het niet laten om dan de stof een beetje opzij te duwen zodat haar borsten vrijkomen uit de kimono. Ik ga daarom dan ook zachtjes haar borsten kussen. De ene borst kus en zuig ik zachtjes aan en de andere masseer ik met mijn handen. Af en toe probeer ik naar je te kijken en zie dat je de ogen dicht heb. Je ligt er opgewonden bij en kreunt zachtjes. Ik geef je daarna weer een zoen en maak de kimono helemaal los. Ik ga langzaam met mijn hand naar je string ik voel eraan en merk dat deze al behoorlijk nat is. Langzaam wrijf ik hierover met mijn hand en je word en nog verder opgewonden van. Ik schuif je string een beetje opzij en daar komen je heerlijk lippen tevoorschijn. Ik ga er met mijn vinger daarheen en zijn al erg nat ertussen. Ik kan het niet laten en begin je verder te zoen ik begin bij je mond en ga zo langzaam naar beneden met mijn hoofd eerst je borsten terwijl ik al met een vinger in je kutje zit. En dan verder langzaam naar beneden. Bij je string stop ik even kus met boven je string je buik en probeer met mijn mond je string een beetje uit te trekken. Je houd het niet meer en probeert met je handen mijn hoofd tussen je benen te krijgen. Ik pak met mijn handen je string vast en trek deze uit. Daarna ga ik je met m

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours