Terwijl ik haar dochter neukte, kwam ze binnen

Estimated read time 5 min read

Julia(net als ik 19) was een beetje een nerdy meisje. Ze had korte, blonde haren. Hoewel dit meisje volgens vele jongens niet de knapste was, vond ik haar lichaam best aantrekkelijk. Julia’s cup B-borsten waren heerlijk zacht, haar heupen waren mooi en over haar kontje viel niks te klagen. Mijn geluk was, dat ze een gigantische crush op me had. Gezien Julia niet echt populair was, had ze nog geen sekservaring. Ze snakte naar een paal in haar spleet. Die wilde ik haar geven. In haar slaapkamer waren we al snel aan de gang, maar toen gebeurde er iets onverwachts.

Julia lag onder mij te kronkelen. Terwijl ze heerlijk met haar opgewonden clitje aan het spelen was, gleed mijn stijve piemel bij elke stoot dieper naar binnen. ”Hmmm, Mark. Ooh, eindelijk een piemel. Ja, wat is je stijve lul. Aah, dieper Mark, jaaa geillll”, kreunde ze. Ik voelde de warmte van haar vagina om mijn erectie, die steeds harder en harder werd dankzij de opwinding die haar gekreun me gaf. Julia’s gezicht was nu vuurrood en haar kut en clitoris hielden het niet meer. ”Jaaaaa, ooooh. Hmmmmm, Mark. Jaaa, lekker. Oh, ohhh, ohhhh, ooooh, hmmm. Ja, oh ik ga komen”, gilde ze. ”Ja?”, kreunde ik terug, ”ja kom je klaar? Ga je lekker komen voor mijn harde lul in je kutje?” ”Ja, Mark. Ooooh, oooooh, jaaa, ik kooommm klllaaaarrrr”, schreeuwde ze. Haar clitje begon hevig te bonzen en haar vagina trok samen. Ook ik hield het nu niet meer. Onder gigantisch geil geschreeuw van ons beiden, blafte ik een lading zaad in haar hunkerende, strakke kutje.

Ik ging naast Julia liggen, sloot haar in mijn armen en zoende haar vol passie. Onze tongen worstelden hevig. Wat voelde het geil om deze onervaren tong te proeven. Terwijl we heerlijk van elkaar aan het genieten waren, werden we plotseling opgeschrikt. ”Zozo, en wat gebeurt er hier?” klonk ineens een stem. Julia en ik keken allebei verschrikt op. In de deuropening stond plotseling een lange vrouw, eveneens blond. Het was een oudere vrouw van 37 jaar, met heerlijke borsten. Het was de stiefmoeder van Julia! Ze kwam met een hitsige blik in haar ogen op ons af lopen. ”Hebben jullie zomaar seks in mijn huis?” vroeg ze. ”Ehm, mama. Oh, sorry, Het was niet de bedoeling dat….” begon Juila stamelend. Haar stiefmoeder onderbrak haar: ”Rustig schatje. Niet bang zijn. Laat me maar eens zien welke jongen je zo lekker aan het verwennen was”. Ze rukte de deken van ons af en ze zag mijn grote penis van 19 centimeter verschijnen.

”Oeh, nou jongen. Wat een geile pik heb je daar, zeg”, sprak de stiefmoeder. Ze zat nu naast me op het bed en streelde langs mijn bovenbeen. ”Weet je, mijn man heeft mij al zo lang niet meer geneukt. Ik snak zo erg naar een gigantische paal. Ik denk dat je mij er wel een kunt geven.”, vervolgde ze. Haar hand klemde zich nu om mijn pik, die ze weer stijf begon te maken. ”En mijn dochter mag wel met ons meedoen”, fluisterde ze, terwijl een zwoele blik aan Julia gaf. De geilheid was nu in al onze ogen te zien. Ik werd ontzettend opgewonden van de gedachte dat ik een stiefmoeder en haar stiefdochter had zitten, die allebei niet konden wachten om mijn piemel te voelen.

De stiefmoeder beval Julia om voor haar te komen liggen en mij om achter haar te gaan staan. ”Zo, grote man. Jij mag nu lekker met je jonge vlees in mijn grotje spelen”, zei ze. Ik drukte mijn erecte paal langs achter in de heerlijk nauwe en in het vocht ondergedompelde vagina van Julia’s stiefmoeder glijden. Terwijl ik haar begon te neuken, zei ze: ”Goedzo jongen. Hmmm, heerlijk. Word je wel geil van he, de moeder van je vriendinnetje neuken? Jaaa, doe maar goed diep, dan mag je toekijken hoe ik je sletje straf voor hoe ondeugend ze met je was”. Ze zette haar mond op Julia’s kutje en begon heftig met haar tong haar dochter te likken. Ze vingerde zowel haar eigen clitje als die van Julia vol overgave.

Julia en haar stiefmoeder begonnen te kreunen en werden langzaam rood. Ik voelde hoe nat het grotje van de stiefmoeder was en kon de spleet van Julia horen soppen van haar stiefmoeders vingers. ”Hmmmmmm. Ooooohjaaaa”, kreunde Julia, ”Oh, mamaaaa, jaaaaa”’. Haar stiefmoeder maakte even haar mond los en zei: ”Geil he, als mama je verwent? Dat vind je lekker he, als je sappige kutje wordt uitgewoond? Ik zal je laten voelen wat er gebeurt als je zomaar jongens neukt. Ik ga je vagina helemaal gek maken, geile hoer die je er bent”. Ze klemde haar mond weer tegen de vochtige spleet van haar stiefdochter en likte haar vol passie, terwijl ook haar eigen grot goed onderhanden werd genomen.

Julia was de eerste die het niet meer kon houden. Haar gezicht was roder dan ooit en ze maakte de wildste bewegingen onder het gelik en gevinger van haar stiefmoeder. ”Jaaa, ooooohhh, mammaaaa. Hmmmm, jaaaaaa. HMMMMMM”, schreeuwde ze, ”IKKKK, JAAAAA, IK KOM KLAAAARRRR MAMAAA”. Julia bewoog steeds heftiger, tot ze het niet meer hield. Haar clitje en kutje begonnen ontzettend sterk te pulseren. Ze liet zich achterover vallen, terwijl er een ontzettend warme golf door haar lichaam trok. Uitgeput van haar orgasme lag ze stil en hijgend op bed. Ook haar stiefmoeder was nu niet meer te stoppen. Ze vingerde haar kutje stevig en haar vagina stroomde over van het kutvocht. ”Jaaaa, jongen. Oooh, maak me gek. Neuk me, neuk me. Dauw die pik naar binnen,

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours