Schoondochter

Estimated read time 4 min read

Hoi ik ben Rene, 38 en gelukkig getrouwd met mijn lieve vrouw Astrid.
We hebben 2 kinderen, een zoon van 18 (Jeroen) en dochter van 18. (Fleur) Ja we waren er vroeg bij, en meteen een tweeling. Niet alles was helemaal gepland, maar we hebben het gered en we zijn een gelukkig gezin.

Ik heb een goede baan in de offshore en ben geregeld enkele dagen van huis. Verder breng ik wat vrije tijd door in de sportschool en ga soms ook samen met Astrid sporten zodat we in vorm blijven. Soms maak ik lange dagen, wat weer resulteert in wat meer vrije tijd.

Mijn lieve vrouw Astrid is eveneens 38 en heeft wat rossig haar, een mooi gezicht een normaal postuur (wat ze ook in vorm houdt) een paar mooie volle borsten en een heerlijk kontje.
Ze zeggen wel eens rooie vrouwen zijn altijd heet, nou in dat opzicht mag ik zeker niet klagen.

Toen de kinderen nog klein waren hadden we het zeker niet altijd makkelijk en woonden we op een klein flatje. Nadat ik mijn studie afgemaakt had en een baan in de offshore kreeg, was ik soms weken van huis. Door interne opleidingen heb ik mij gelukkig binnen het bedrijf wat beter kunnen positioneren en daardoor een betere functie met dito salaris.

Inmiddels zijn de kinderen 18 jaar en wonen we in een riante bungalow met alles erop en eraan. Zwembad in de tuin, sauna etc. Zo kwam het afgelopen zomer dat Jeroen tegen mij en Astrid zei dat hij een vriendin had, Sanne. En of ze dan een keertje langs mocht komen.
Waarop wij beide zeiden dat iedereen altijd welkom is.
We wonen hier nu zo’n 5 jaar en we wonen zo heerlijk vrij dat we ook geregeld zonder kleren in huis of in de tuin lopen, en ook naakt zwemmen in het heerlijke zwembad.

We hebben uiteraard wel verteld tegen onze zoon dat hij Sanne hierop moest voorbereiden. Waarop zijn antwoord was dat hij dat al gedaan had en dat kennelijk haar ouders een soortgelijke levenswijze erop na houden.

Zo kwam dan de dag dat hij Sanne mee naar huis nam en kwam voorstellen. Het was die dag bloedheet, maar voor de vorm wel even een short aangetrokken. Astrid had een klein bikinislipje aan een zomerkleed over haar bovenlijf, zodat het grootste deel van haar borsten wel bedekt was.
Jeroen droeg een tanktop en short en Sanne had een luchtig T-shirt en korte broek aan.
Het is een leuke en spontane meid met donker haar tot over de schouders, voldoende make-up maar niet te veel, leuk snoetje, en mooi figuurtje. Wat direct opviel is dat ze wel een paar flinke borsten heeft. Nu weet ik ook wel dat je met BH’s e.e.a. kan opvullen, maar wat er niet is, kan je ook niet opvullen zeg ik altijd.

De jeugd ging verder die dag hun eigen gang en dus gingen de kleren bij ons weer uit. Later op de middag kreeg ik nog een appje van Jeroen of Sanne mee mocht eten en wat we gingen eten.
Ik keek Astrid aan en zoals eerder gezegd is iedereen altijd welkom. Dus ik App terug dat het ok is en of het ok is als ik de BBQ aanzet.

Astrid gaat die middag nog ff de nodige boodschappen doen en dan is het alweer rond 19.00 uur.
Ik Appte dat ik de BBQ aan ging zetten en dat iedereen zich in de tuin kon verzamelen.
Ik liep net als Astrid weer volledig naakt. Toen de jeugd in de tuin kwam liep Fleur alleen in een kort broekje (net over de billen) en onze zoon had ook alleen een korte broek aan. Sanne kwam in bikinitop en een kort broekje eronder. Zoals ik al eerder had opgemerkt heeft ze niet achteraan gestaan toen moeder natuur de borsten ging uitdelen.
Het viel Sanne kennelijk op dat ik naar haar figuur en borsten aan het kijken was, waarop ze spontaan haar bikinitopje uitdeed en haar korte broekje liet zakken. Zo zei ze, nu ben ik een met jullie. Waarop onze kinderen zich ook ontdeden van hun kleding. Ja zei Sanne ik zag u wel kijken hoor, en nu weet je het. Thuis lopen wij ook vaak naakt, dus niet anders hier dan thuis. Waarop ik antwoordde dat ik respect had voor haar en dat het belangrijk was dat ze zich thuis voelde.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours